Szanowni Państwo,
serdecznie zapraszamy na konferencję naukową "1st WeValueFood Conference: Increasing Engagement with Next Generation Consumers", organizowaną w Warszawie, w hotelu Sangate przez Uniwersytet Warszawski oraz EIT Food, w dniach 3-4 grudnia 2019 r.
Podczas licznych wystąpień mówców z sektorów badań, edukacji i przemysłu, zostaną przedstawione najnowsze dane, a także innowacyjne narzędzia oraz strategie angażowania konsumentów nowych generacji w wartości powiązane z żywieniem i żywnością. Paneliści z całego świata podzielą się z uczestnikami swoją wiedzą oraz doświadczeniem, a początkujący badacze otrzymają szansę na zaprezentowanie swoich osiągnięć. Będzie to również przestrzeń do dyskusji na tematy takie jak komunikacja pomiędzy przemysłem a konsumentami, czy rola mediów społecznościowych w procesie podejmowania świadomych decyzji konsumenckich.
Konferencja obejmie interaktywne warsztaty na temat tworzenia zaangażowania żywnościowego i doświadczeń technologicznych, takich jak Virtual Reality (VR).
W szczególności zapraszamy doktorantów, młodych naukowców (do 5 lat po doktoracie) oraz studentów ostatnich lat do zgłaszania abstraktów krótkich wystąpień oraz posterów. Dla uczestników, którzy zgłoszą swoje wystąpienie, udział w konferencji jest bezpłatny. W załączniku przesyłam wytyczne dot. składania abstraktów.
WYTYCZNE DO ABSTRAKTÓW, 2 MB, doc
Posiadamy także pulę darmowych wejściówek dla naukowców o dłuższym stażu. Chętnie wręczymy kilka z nich naukowcom z Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego. Żeby odebrać darmową wejściówkę, wystarczy napisać maila ze zgłoszeniem na adres: wevaluefood@uw.edu.pl
Więcej informacji znajdą Państwo pod adresem https://conference.wevaluefood.eu/, na oficjalnej stronie wydarzenia.
W razie pytań i wątpliwości, zachęcamy do kontaktu pod adresem: wevaluefood@uw.edu.pl
Z wyrazami szacunku
Zespół WeValueFood